Grootste assortiment

Zonder te overdrijven kunnen wij bijna iedere sleutel leveren of bijmaken. Zelfs wanneer de originele sleutel ontbreekt kunnen wij vaak een sleutel bijmaken. Wij hebben het grootste assortiment aan sleutels in 's-Hertogenbosch en omstreken. 

Neem contact op

Inbraakbeveiliging, sluitplannen en toegangscontrole

Beveiliging van uw pand

sleutels

Wij leveren producten van alle gerenommeerde leveranciers op het gebied van beveiligings- en sluittechnieken. Beveiligingsbedrijf De Sleutelspecialist is leverancier voor onder andere:

  • Cilinders
  • Sloten
  • Elektronische sloten 
  • Codesloten
  • Sleutels
  • Beveiligingsartikelen
  • Deurdrangers/opvangers
  • Kluizen en brandkasten
  • Sluitplannen
  • Toegangscontrole

Naast het gebruikelijke (bij)maken van sleutels zijn wij gespecialiseerd in het op maat opstellen en uitvoeren van beveiligings- en sluitplannen. Als bedrijf zijn wij PKVW gecertificeerd (Beveiliging). Wilt u weten of uw huis veilig is? Wij maken graag een afspraak met u om uw veiligheid te waarborgen.

Inbraakpreventie: Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Veel mensen denken dat ze veilig wonen. Vaak is dat niet het geval. In Nederland wordt er ongeveer 300.000 maal per jaar een poging tot inbraak gedaan. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) kunt u uw woning veilig maken. De kans op een geslaagde inbraak neemt dan met 90% af.

Wij zijn erkend PKVW bedrijf en weten hoe wij uw woning veilig moeten maken. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken of uw huis een veilig thuis is. Neem vrijblijvend contact op en wij toetsen uw woning graag aan de PKVW eisen. 

Sluitplannen

Wanneer in een organisatie of woonsituatie niet iedereen toegang mag hebben tot bepaalde ruimtes is het wenselijk een sluitplan op te stellen. Dit plan geeft aan wie met welke sleutel (badge of tag) toegang heeft tot welke ruimte. Zo heeft iedereen maar één sleutel nodig om toegang te krijgen tot de ruimtes waartoe hij of zij bevoegd is. Hiermee vergroot men de beheersbaarheid m.b.t uitgifte en aantallen sleutels en de toegang tot de ruimtes. Als bedrijf hebben wij grote ervaring met het opstellen van dergelijke plannen met name voor woningbouwverenigingen, wooncomplexen en bedrijven.

Toegangscontrole

 

Naast een sluitplan kan men de toegangscontrole tot panden en/of ruimtes d.v.m codesloten toepassen. Dit al dan niet in combinatie met een sluitplan en voorzien van mogelijkheid tot registratie van de gebruiker. Deze codesloten bestaan er in een groot aantal variateiten. Van simpele mechanische tot elektronische sloten welke met een App. te bedienen zijn. Als beveiligingsbedrijf hebben wij deze producten in ons assortiment en een ruime ervaring in het installeren hiervan.